עוגת גבינה חמאת בוטנים ושוקולד / ליאת
עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה חמאת בוטנים ושוקולד / ליאתהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
חומרים:
• 6 גביעי קפ קייקס עגולים מקרטון
• כוס פירורי עוגיות
• 50 ג' חמאה מומסת
• 2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
• גביע שמנת חמוצה
• 2 גביעי גבינה לבנה 500 ג'
• חצי שקית פודינג וניל עלית
• 4 כפות גדושות חמאת בוטנים
• 200 ג' שוקולד מריר חתוך קוביות
• כף חמאה
הכנת התחתית:
• מערבבים הפירורים יחד עם החמאה מניחים בכל קאפ קייקס בצורה אחידה ומהודקת.
• מעבירים למקפיא
הכנת המוס:
• מקציפים את הקצפת עד שהיא יציבה
• מוסיפים את השמנת חמוצה, הגבינה והפודינג מערבבים היטב
• מחלקים ל3 קערות
• יוצקים שכבה לבנה בכל קפ קייקס
• מעבירים למקפיא לחצי שעה
• שמים בקערית את החמאת בוטנים ומוסיפים לה 4 כפות של המוס
• מערבבים בחוזקה לתערובת אחידה ויוצקים בכל אחד מהגביעים
• מעבירים למקפיא שוב לחצי שעה
• ממיסים בסיר קטן את השוקולד והחמאה עד שהם נמסים
• מצננים ומוסיפים את המוס מערבבים היטב ויוצקים את השכבה האחרונה בגביעים
• מכניסים למקפיא ל4 שעות
• לפני ההגשה מקלפים את הנייר קפ קייקס ומניחים את העוגות על כל צלחת
• מגישים רבע שעה לפני על מנת שהמוס יפשיר
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.