עוגת גבינה חמאת בוטנים ושוקולד / ליאת

    עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה חמאת בוטנים ושוקולד / ליאת
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • 6 גביעי קפ קייקס עגולים מקרטון
    • כוס פירורי עוגיות
    • 50 ג' חמאה מומסת
    • 2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
    • גביע שמנת חמוצה
    • 2 גביעי גבינה לבנה 500 ג'
    • חצי שקית פודינג וניל עלית
    • 4 כפות גדושות חמאת בוטנים
    • 200 ג' שוקולד מריר חתוך קוביות
    • כף חמאה

    הכנת התחתית:
    • מערבבים הפירורים יחד עם החמאה מניחים בכל קאפ קייקס בצורה אחידה ומהודקת.
    • מעבירים למקפיא
    הכנת המוס:
    • מקציפים את הקצפת עד שהיא יציבה
    • מוסיפים את השמנת חמוצה, הגבינה והפודינג מערבבים היטב
    • מחלקים ל3 קערות
    • יוצקים שכבה לבנה בכל קפ קייקס
    • מעבירים למקפיא לחצי שעה
    • שמים בקערית את החמאת בוטנים ומוסיפים לה 4 כפות של המוס
    • מערבבים בחוזקה לתערובת אחידה ויוצקים בכל אחד מהגביעים
    • מעבירים למקפיא שוב לחצי שעה
    • ממיסים בסיר קטן את השוקולד והחמאה עד שהם נמסים
    • מצננים ומוסיפים את המוס מערבבים היטב ויוצקים את השכבה האחרונה בגביעים
    • מכניסים למקפיא ל4 שעות
    • לפני ההגשה מקלפים את הנייר קפ קייקס ומניחים את העוגות על כל צלחת
    • מגישים רבע שעה לפני על מנת שהמוס יפשיר



    0 תגובות